Yhdistys

GM-Cruisers Ry on kerho kaikille amerikkalaisen GM-auton omistajille ja niistä kiinnostuneille. Kevätkokouksen päätöksellä 8.3.1998 yhdistettiin Buick Racing Ry, Finnish Impala Club Ry ja Pontiac Club yhdeksi yhteiseksi yhdistykseksi, GM-Cruisers ry:ksi.

Jäseniä kerhossa oli vuoden 2012 lopussa 340 kappaletta kautta koko maan. GM-Cruisers Ry on jäsenenä FHRA:ssa. GM-Cruisers Ry:n tarkoituksena on edistää
jäsentensä harrastusmahdollisuuksia ja toimia samoin ajattelevien harrastajien kokoavana elimenä, sekä jäseniään edustavana järjestönä.
Kerho julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää GM-Cruisers lehteä. Lehdessä on tietoa ja tarinoita tapahtumista, tekniikkaa, autoesittelyjä ja jäsenten omia juttuja sekä mainostajiemme tarjouksia, ja näitä tarjouksia ei muualta saa.

Kerhon päätapahtuma on kesällä pidettävä GM Summermeet, mikä on GM-harrastajien yhteinen kokoontumisajo. Tapahtuma on kaksipäiväinen sisältäen erilaista ohjelmaa. Vuosien varrella kesätapahtumissa on limbottu, jorattu, cruisailtu, leikitty, ajeltu rastiajoa, saunottu, vietetty yhteistä pick-nick hetkeä eikä perheen pienimpiäkään ole unohdettu. GM-Cruisers Ry:llä on vuosittain näyttelyosasto mm. Helsingin, Tampereen, Lahden ja Oulun näyttelyissä. Yhdistyksen omia tapahtumia on mm. SOS-lapsikyläajelu, ajokauden päätös ja pikkujoulut. Kerholaiset ovat myös osallistuneet yhdessä Ruotsin Power Meettiin, Wheels Natseihin, Ahvenanmaan Cruisinkiin ja Haapsalun Beaty Car Show:hun.

Jäsenenä saat GM-Cruisers lehden neljä kertaa vuodessa, mahdollisuuden tavata muita samanhenkisiä harrastajia, ilmaisen osto- ja myyntipalstan kerhon nettisivuilla ja alennuksia eri liikkeistä. FHRA:n näyttelyyn saat alennuslipun ja Tampereen näyttelyyn saa alennuksen jäsenkorttia vilauttamalla. Käytä siis edut hyödyksesi!