Yhdistys

GM-Cruisers Ry on kerho kaikille amerikkalaisen GM-auton omistajille ja niistä kiinnostuneille. Kevätkokouksen päätöksellä 8.3.1998 yhdistettiin Buick Racing Ry, Finnish Impala Club Ry ja Pontiac Club yhdeksi yhteiseksi yhdistykseksi, GM-Cruisers Ry:ksi.

Jäseniä kerhossa oli vuoden 2020 lopussa n. 200 kappaletta kautta koko maan. GM-Cruisers Ry on jäsenenä FHRA:ssa. GM-Cruisers Ry:n tarkoituksena on edistää jäsentensä harrastusmahdollisuuksia ja toimia samanhenkisten harrastajien kokoavana elimenä, sekä jäseniään edustavana järjestönä.

Kerho julkaisee kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää GM-Cruisers lehteä. Lehdessä on tietoa ja tarinoita tapahtumista, tekniikkaa, autoesittelyjä ja jäsenten omia juttuja sekä mainostajiemme tarjouksia, joita ei muualta saa.

Kerhon päätapahtuma on kesällä pidettävä GM-Summermeet, mikä on GM-harrastajien yhteinen kokoontumisajo. Tapahtuma on yksi- tai kaksipäiväinen sisältäen erilaista ohjelmaa. Vuosien varrella kesätapahtumissa on limbottu, jorattu, cruisailtu, leikitty, ajeltu rastiajoa, saunottu, vietetty yhteistä pick-nick hetkeä, eikä perheen pienimpiäkään ole unohdettu. GM-Cruisers Ry:llä on vuosittain näyttelyosasto mm. Helsingin, Tampereen ja Lahden näyttelyissä. Yhdistyksen omia tapahtumia on mm. SOS-lapsikyläajelu, ajokauden päätös ja pikkujoulut. Kerholaiset ovat myös osallistuneet yhdessä FHRA:n Malmin tapahtumiin, Ruotsin Power Meettiin, Wheels Natseihin, Ahvenanmaan Cruisinkiin ja Haapsalun American Beauty Car Show:hun.

Jäsenenä olet etuoikeutettu osallistumaan kerhon tapahtumiin, saat GM-Cruisers lehden kaksi kertaa vuodessa, mahdollisuuden tavata muita samanhenkisiä harrastajia ja alennuksia eri liikkeistä ja tapahtumista. Käytä siis edut hyödyksesi!

Tervetuloa mukaan!