Hallitus 2017

HALLITUKSEN JÄSENTEN ESITTELY

Puheenjohtaja: Harri Höglund
Puh: 0400-668 079
e-mail: harri(AT)gm-cruisers.fi

48 vuotias yrittäjä Porista. Olen eronnut ja aikuiset lapset asuvat jo omissa talouksissa.
Olen harrastanut jenkkejä kohta 12 vuotta. Autoina on aiemmin ollut Chevrolet -56 Stepside Pick-Up, -50 De Luxe Coupe, -54 Belair ja -54 COE. Nyt tallissa on -63 Impala HT
Harrastus merkitsee minulle kaivattua vastapainoa yrittämiselle, makeita cruisaliluja, hienoja ystäviä ja uusia tuttavuuksia.
Jenkkipiireissä ihmiset ovat mielestäni mutkattomia ja avoimia, mahtavaa porukkaa.

Varapuheenjohtaja: Teija Brinkas
Puh:  041- 446 8213
e-mail: varapj(AT)gm-cruisers.fi

Kerhon varapuheenjohtaja Teija Brinkas elää viidenkympin villitystä miehensä Olli (-Pekka) Salmen kanssa.
He rantautuivat Inkooseen -03 ja länsi-linnake valmistui Inkoon metsämaisemiin seuraavana kesänä.
Teijan harrasteauto on -56 Chevy Stepside Pick-up. Aihio (= romuläjä) löytyi jo vuonna -02 mutta rakentamaan päästiin vasta -07 kun tallin valmistuttua. Kolmen vuoden tiukan (Ollin) puurtamisen jälkeen auto rekisteröitiin lopulta -10. Sen jälkeen pikkistä on pikkuhiljaa päivitetty puuttuvilla varuste-/kromiosilla.
Perheeseen kuuluu satunnaisesti Ollin lapset ja lapsenlapset sekä vakituisesti kissat Wilma ja Willy.
Teijan harrastuksia ovat talon, pihan ja puutarhan ylläpidon ja rakentamisen lisäksi Ollin apuna tallissa häärääminen sekä mm. jooga, käsityöt, puutyöt etc…unohtamatta talvisia kovia lumikolasulkeisia.
 

Sihteeri: Leenamari Nissi
GSM: 040-721 7668


Olen 45-vuotias rouvasihminen Lappeenrannasta. Meillä asuvat lapset Elmo ja Sointu ja puolisoni Repe. Olen ollut kerhon menossa mukana alusta asti eli vuodesta 1998. Hallituksessa olen toiminut sihteerinä, varapuheenjohtajana ja puheenjohtajana vuosien varrella. Harrastus alkoi jo ennen ajokortti-ikää tapahtumissa kierrellen ja autolehtiä lukien. Harrasteautona on yhä vain se vaaleanvihreä Impala vuosimallia 1962. Letukka on ollut luotettava kaveri jo vuodesta 1996 ja myös jälkikasvun mieleen. Impala on aina ykkösvaihtoehto kun lähdetään reissuun. Puoliso Repe on harrastanut jo pidempään, hänellä on ollut jenkkejä (General Motorsia, Fordeja ja Mopareita) jo 70-luvulta asti. Muitakin harrastuksia on, olen intohimoinen lukija, yöpöydällä jatkuvasti on pino kirjoja. Lisäksi kuntoilen, kuskaan futispoikia peleihin ja osallistun koulun vanhempainyhdistyksen toimintaan. 

Jäsenvastaava: Seppo Laakko
Puh: 0400-170 225
e-mail: seppo(AT)gm-cruisers.fi

Seppo Laakko Stadin kundi Vm -59. Auto ja prätkämies pikku skidistä lähtien.
Perheeseen kuuluvat vaimo Kaarin ja lapset tyttö ja poika joista jo toinen on jo muuttanut omilleen. Duunihistoriaa mobiili,- IT, E-kauppa jne myynnistä ja kehityksestä.
Jenkkiautoharrastus alkoi -70/80 luvun vaihteessa ja monenlaista autoa on tullut omistettua/ajettua.
Nyt kun aikaa on harrastuksille enemmän, päätettin yhdessä vaimon kanssa perheeseen hankkia -50 lukuinen Jenkkiauto, tietysti GM valmiste ja ehdottomasti Buick! Oregonista löytyi alkuperäiskuntoinen Buick Century 4Dr HT -1956 ,joka rantautui tänne pohjanperukoille keväällä -14.
Muita harrastuksia autoharrastuksen ohella kitara ja kuntoilu.
Rahastonhoitaja: Tommi Orkola
Puh:040-860 4989
e-mail:rahasto(AT)gm-cruisers.fi

Rahastonhoitajanamme jatkaa Tommi Orkola. Hän asustelee Hämeenlinnassa vaimon, kahden nuoren sekä kissan kanssa. Harrastelaitteina ovat MR-kilvissä olevat isolohko SS-Impala 1965 sekä Pontiac Trans Am 1975. Harrastuksiin kuuluu kimppatallissa puuhailu ja perheen kanssa matkailu.
Lehtivastaava: Ari Tamminen
Puh: 050-512 4481
e-mail: ari(AT)gm-cruisers.fi

Ari Tamminen on kotimaatamme Suomea n. 50 vuotta nuorempi Helsingissä asuva hämäläinen. Amerikanautomaailmaa on seurattu 1980-luvun alusta lähtien. GM-Cruisersien jäsenenä Ari on ollut vuodesta 2008 lähtien ja hallituksessa vuodesta 2011. Kalustona Arilla on Chevyn LS1 V8:lla varustettu 2004-mallinen Pontiac GTO 5.7 Coupe, joka on GM:n Australian osaston (Holden) tuotantoa ja 1970-mallinen Pontiac Tempest 2d ht Coupe 350 V8:lla. Ari harrastaa myös eurooppalaista GM-kalustoa eli Opeleita ja pienoismalliautojen keräilyä. Autojen lisäksi Ari harrastaa myös musiikkia ja soittaa kosketinsoittimia.
Lehtivastaava: Samuli Hartikainen
GSM: 040 301 5002
Email: samuli(AT)gm-cruisers.fi

Samuli vm -59 Espoon Soukasta on tuore jäsen kerhossa ja hallituksessa. Moottoripyörät ja autot
ovat aina olleet sydäntä lähellä ja nuorena inssinä olin Mersun Sindelfingenin tehtaalla pari vuotta
opettelemassa auton tekoa. Isävainaan autoliikkeessä Kotkassa oli -60-luvulla useita
amerikanrautoja vetonauloina ja pikkupoikana jotenkin ihastuin Pontiac Parisienne -66:n muotoihin.
Kun 2014 eteen sattui originaali MR-Bonneville -67 4dHT olin heti myyty ja Sasu-pojan kanssa
cruisailtiinkin 2015 kesällä jo aika paljon. Perheessä on lisäksi vaimo Ritva ja tyttäret Isa ja Tau,
jotka opiskelevat Saksassa sekä Runo-kissa. Leivän eteen olen tehnyt teknologian myynti- ja
vientihommia yli 30v myös asuen Saksassa n. 11v. Nyt olen osakkaana pienessä ilmanvaihtokoneita
maahantuovassa firmassa. Viihdyn mainiosti rentojen V8-harrastajien joukossa!
Petri Kellosalmi
Puh: –
e-mail: pete(AT)gm-cruisers.fi

TervehdysPaluumuuttaja Petri Kellosalmi on nimi, ikää 45v ja asuinpaikkakunta on nykyään Sherwood, eli tuttavallisemmin Kerava. Perhettä on ja nainenkin samoissa neliöissä viilettää. Parin kauden tauon jälkeen taas touhuissa uusin silmin mukana. Harrasteautona edelleen Buick Riviera GS 1973 mild custom ja jokapäiväisessä liikennöinnissä pala suomalaista iskelmähistoriaa, eli Tapani Kansan vanha Lexus LS 400 vuosimallia 1996 (käyttöönottovuosi on 1997)Palkkatulo tulee nykyään Julkisen liikenteen esimiestehtävissä. Ja harrastuksiin ei hirveästi ylimääräistä aikaa ole jäänyt, välillä uintia tai muuta hyötyliikuntaa.


Timo Kettunen
Puh: –

 

Hallituksen jäsen: Virve Degerlund
Puh: 040-410 8760
e-mail: putti(AT)gm-cruisers.fi
Virve Degerlund, tunnetaan Puttina ja on naimisissa Salon Timon kanssa. Putti ja Timo asuvat Helsingin kupeessa sijaitsevassa Klaukkalassa. Virven nimi ei lue yhdenkään auton rekisteriotteessa, mutta puolisolla Timolla niitä onkin sitten useampikin kappale. Perheeseen kuluu Putin Petra-tytär, kaksi koiraa; Nita ja Hjördis ja yksi musta kissa. Siinä Putti sitten pyörittelee arkea kaiken keskellä. Päivätyö sijaitsee Fazerilla Vaaralassa ja Putin tuliaisista onkin saatu kesätapahtumissa monasti nauttia.


HALLITUKSEN JÄSENET VÄRIKUVINA”

 

Ylärivi vasemmalta: 
Ari Tamminen, Leenamari Nissi, Harri Höglund, Samuli Hartikainen
Alarivissä:
Tommi Orkola, Timo Kettunen, Vesa Hellberg, Seppo Laakko

Kuvasta puuttuvat Teija Brinkas, Virve “Putti” Degerlund ja Petri Kellosalmi