Hallitus 2022

 

Hallituksen jäsenet:

Sähköpostiosoitteissa lisää loppuun aina @gm-cruisers.fi

 

Puheenjohtaja:

Jere Koponen

Helsinki

email: pj

email: jere

20190711_190727

Moikka!

Olen Jere Koponen ja toimin tällä hetkellä yhdistyksemme puheenjohtajana. Mukaan kerhon toimintaan olen lähtenyt 2018 ja nyt toista kautta hallituksessa, ensimmäistä puheenjohtajana.  Autoharrastustaustaa minulla on teini-iästä lähtien, pääosin saksassa valmistettujen autojen parista, pisimpään olen touhunnut vanhojen Opeleiden parissa.  Ensimmäinen ja ainoa amerikkalainen autoni on -68 Pontiac Firebird jota olen ehtinyt harrastaa kesästä 2017 lähtien.

Autojen lisäksi harrastan rock & swing tansseja, kalastusta sekä koitan liikkua.

Varapuheenjohtaja, Jäsenvastaava:

Seppo Laakko

Helsinki
email: seppo


Seppo Laakko Stadin kundi Vm -59. Auto ja prätkämies pikku skidistä lähtien.
Perheeseen kuuluvat vaimo Kaarin ja lapset tyttö ja poika joista jo toinen on jo muuttanut omilleen. Duunihistoriaa mobiili,- IT, E-kauppa jne myynnistä ja kehityksestä.
Jenkkiautoharrastus alkoi -70/80 luvun vaihteessa ja monenlaista autoa on tullut omistettua/ajettua.
Nyt kun aikaa on harrastuksille enemmän, päätettin yhdessä vaimon kanssa perheeseen hankkia -50 lukuinen Jenkkiauto, tietysti GM valmiste ja ehdottomasti Buick! Oregonista löytyi alkuperäiskuntoinen Buick Century 4Dr HT -1956 ,joka rantautui tänne pohjanperukoille keväällä -14.
Muita harrastuksia autoharrastuksen ohella kitara ja kuntoilu.

Lehti, web:

Ari Tamminen

Helsinki

email: ari


Olen vuosimallia 1967 oleva Helsingissä asuva hämäläinen. Amerikanautomaailmaa on seurattu 1980-luvun alusta lähtien. GM-Cruisersien jäsenenä olen ollut vuodesta 2008 lähtien ja hallituksessa vuodesta 2011. Kalustona minulla on mm. 2004-mallinen Pontiac GTO 5.7 Coupe, joka on GM:n Australian osaston (Holden) tuotantoa ja 1970-mallinen Pontiac Tempest 2d ht Coupe 350 V8:lla. Harrastan myös Opeleita ja pienoismalliautojen keräilyä. Autojen lisäksi harrastan myös musiikkia ja soittan kosketinsoittimia.

 

Rahastonhoitaja:

Tommi Orkola
Hämeenlinna

email: rahasto


Olen toiminut Kerhon rahastonhoitajana -90-luvun puolivälistä lähtien. Kiinnostus jenkkiautoihin alkoi jo V8-Magazinen legendaarisesta siipiautonumerosta vuonna -79. Oma harrasteauto tuli hankittua -91 työelämään siirtymisen myötä. Asun Hämeenlinnassa vaimon ja kissan kanssa. Aikuiset lapset ovat jo muuttaneet kotoa opiskelujen perässä. Pitkäaikaisina harrastelaitteina ovat MR-kilvissä olevat isolohko SS-Impala 1965 sekä Pontiac Trans Am 1975. Harrastuksiin kuuluu kimppatallissa puuhailu ja perheen kanssa matkailu.

Hallituksen jäsen:

Leenamari Nissi

Lappeenranta

email: leenamari


Hei, olen Leenamari ja olen ollut Cruisersin hallituksessa alusta asti paria välivuotta lukuun ottamatta. Meillä asuu kissapojat Nipsu ja Pepe, teinit Elmo ja Sointu ja puolisoni Repe. Näiden vuosien aikana olen toiminut kerhossa sihteerinä, varapuheenjohtajana ja puheenjohtajana. Harrastus alkoi jo ennen ajokortti-ikää tapahtumissa kierrellen ja autolehtiä lukien. Harrasteautona minulla on yhä se vaaleanvihreä 4d ht Impala vuosimallia 1962. Letukka on ollut luotettava kaveri jo vuodesta 1996 ja myös jälkikasvun mieleen. Impalan lisäksi meillä majailee myös puolisoni Plymouth Fury vuodelta 1963.

Asumme Lappeenrannassa rintamamiestalossa. Autoharrastuksen ohella luen, neulon, kuntoilen, seuraan jalkapalloa ja kunnostan vanhaa kotitaloani järven rannalla. Työkseni hankin eri tavoin työstettyjä teräsosia PF-suodattimiin sekä teräsmateriaalit tehtaallemme.

 

 

 

 

Hallituksen jäsen: 

Teija Brinkas

Inkoo
email: teija


Kerhon varapuheenjohtaja Teija Brinkas elää viidenkympin villitystä miehensä Olli (-Pekka) Salmen kanssa.
He rantautuivat Inkooseen -03 ja länsi-linnake valmistui Inkoon metsämaisemiin seuraavana kesänä.
Teijan harrasteauto on -56 Chevy Stepside Pick-up. Aihio (= romuläjä) löytyi jo vuonna -02 mutta rakentamaan päästiin vasta -07 kun tallin valmistuttua. Kolmen vuoden tiukan (Ollin) puurtamisen jälkeen auto rekisteröitiin lopulta -10. Sen jälkeen pikkistä on pikkuhiljaa päivitetty puuttuvilla varuste-/kromiosilla.
Perheeseen kuuluu satunnaisesti Ollin lapset ja lapsenlapset sekä vakituisesti kissat Wilma ja Willy.
Teijan harrastuksia ovat talon, pihan ja puutarhan ylläpidon ja rakentamisen lisäksi Ollin apuna tallissa häärääminen sekä mm. jooga, käsityöt, puutyöt etc…unohtamatta talvisia kovia lumikolasulkeisia.

 

Hallituksen jäsen:

Virve Degerlund

Klaukkala
email: putti
Virve Degerlund, tunnetaan Puttina ja on naimisissa Salon Timon kanssa. Putti ja Timo asuvat Helsingin kupeessa sijaitsevassa Klaukkalassa. Virven nimi ei lue yhdenkään auton rekisteriotteessa, mutta puolisolla Timolla niitä onkin sitten useampikin kappale. Perheeseen kuluu Putin Petra-tytär, kaksi koiraa; Nita ja Hjördis ja yksi musta kissa. Siinä Putti sitten pyörittelee arkea kaiken keskellä. Päivätyö sijaitsee Fazerilla Vaaralassa ja Putin tuliaisista onkin saatu kesätapahtumissa monasti nauttia.

 

Hallituksen jäsen: 

Noora Berg

Espoo

email: noora
Noora

Hei, olen Noora Berg ja aloitin yhdistyksen hallituksessa vuonna 2021. Perheeseen kuuluu aviomies, joka paikkaan ehtivä taapero ja broholminkoira Tivo. Autot ja prätkät ovat kiinnostaneet jo useita vuosia ja ensimmäisen harrikkani hankin jo ennen kuin ajokortti oli hallussa. Perheen harrasteautot ovat -57 Chevy Bel Air ja -66 Dodge Charger, manuaalilaatikolla molemmat. Kalustoon kuuluu myös -53 Panshovel sekä kaksi uudempaa harrikkaa. Niin ja täytyyhän jokaisella espoolaisella pari traktoria olla, joten pihatyöt hoituvat -57 Valmetilla ja -60 Massey-Fergusonilla. Muut harrastukset ovat viime aikoina jääneet vähemmälle, kun aika menee tivolin pyörittämiseen kotona. 

 

Hallituksen jäsen: 

Toni Rauhamäki

Kangasala

email: tonttu73