Hallituksen kuulumisia 1/2021

Kuulumisia hallitukselta
Hallituksen toinen kokous pidettiin maanantaina 18.1. etäyhteyksien päästä. Kokouksessa käsiteltiin tällä kertaa seuraavanlaisia asioita.

Vuoden ensimmäisen lehden sisältö ja aikataulu. Pyrkimyksenämme on saada lehti jäsenistölle ennen kesää siten, että lehdessä olisi mukana kutsu kevätkokoukseen. Jotta lehti olisi mahdollisimman paljon jäsenistön näköinen ja kattava, olisi hienoa saada teiltä juttuja lehteen. Edellinen numero olikin ennätyspaksu, mikä on suurilta osin aktiivisten jäsenten ansiota. Kaikki varmasti mielellämme pitelisimme yhtä paksua numeroa käsissä jatkossakin! Kerro siis rohkeasti tarinasi ja jaa juttusi lehteen. Liian kriittinen ei kannata oman jutun suhteen olla, vaan rohkeasti yhteyttä meihin. Jokaiselle harrastukseemme jollain tavalla liittyvälle jutulle ja tarinalle löytyy varmasti sopiva paikka ja muoto lehdestä. Materiaalien osalta deadline ensimmäiseen lehteen on 9.3.

Kesätapahtuma, joka tällä hetkellä näyttäisi sijoittuvan kesäkuun toiselle viikolle. Nykyisessä tilanteessa emme kuitenkaan uskalla vielä julkaista päivää varmuudella. Toivottavasti ykköslehden aikoihin tämä olisi jo mahdollista naulata.

Uusista kerhopaidoista kävimme alustavaa keskustelua. Paitoja ei kuitenkaan lähdetä tilaamaan ennen kevättä ja näkymiä kesän tapahtumiin.

Kokouksessa kuulimme myös kuulumiset sääntötyöryhmältä, jonka työ on käynnistynyt aktiivisella otteella, sekä FHRA:n syyskokouksesta, joka pidettiin 16.1.

Lisäksi kerhon nettisivuja pyritään ajantasaistamaan vuoden mittaan. Myös Facebook ja Instagram otetaan aktiivisempaan käyttöön viestintäkanavina. Facebook sivua ja ryhmää ei toistaiseksi muuteta vain jäsenistölle avoimiksi, portinvartijan kohtuuttoman työmäärän vuoksi. Toki toivomme, että sosiaalisessa mediassa meitä seuraavat henkilöt olisivat kiinnostuneita yhdistyksemme jäsenyydestä. Jäseneksi kannattaakin liittyä nyt heti alkuvuodesta, jotta saa kaikki edut käyttöön ja ihan oikean painetun kerholehden postilaatikkoon!
Jäseneksi pääset liittymään oheisen linkin kautta:
http://www.gm-cruisers.fi/uusi/jasenlomake/

Jere Koponen & hallitus 2021

Comments are closed.