Hallituksen kuulumisia 3/2021

Yhteenveto GM-Cruisersin hallituksen kokouksesta 29.3

Pääsiäisen alusviikolla on kerhon hallituksella aiemmin ollut kovasti puuhaa kevään näyttelyiden järjestelyiden parissa. Nyt on kuitenkin jo toinen vuosi kun kesäkauden suunnitelmat ovat edelleen avoinna.

Lehden ykkösnumero alkaa olla hyvin materiaalien osalta kasassa, joten saamme sen jäsenille lähiviikkoina. Kustannusten säästämiseksi olemme kilpailuttaneet lehden painatuksen ja saavutamme tällä säästöjä. Olemme myös panostaneet mainosmyyntiin ja jo nyt on kasassa enemmän mainostuloja kuin viime vuonna. Kevätkokous pidetään toukokuun loppupuolella hybridimallina eli osin kerhon Helsingin toimistolla sekä netissä.

Näillä näkymin järjestämme kerhon kesätapahtuman 12-13.6 Lappeenrannassa. Lisäksi kesän ohjelmasta voi mainita että Kerho osallistuu elokuussa American Car Showhun Helsingissä. Malmin tapahtumien osalta odotamme FHRA:n päätöksiä milloin ja millaisia tapahtumia Malmilla järjestetään. Aiempina vuosina olemme olleet mukana omalla panoksellamme ja toivottavasti pääsemme tänäkin kesänä mukaan järjestämään hienoja tapahtumia!

Kevään eteneminen on nyt todella nopeaa, joten tallikausi vetelee viimeisiään. Jos ei ole vielä edes aloittanut talvelle suunniteltuja kunnostusprojekteja niin nyt alkaa olemaan kiire! Odotettavissa on että näyttelyjen peruuntumisista huolimatta cruisailukausi on vilkas.

Tommi Orkola & hallitus

Comments are closed.