Hallituksen kuulumisia 7/2021

GM-Cruisersin hallitus kokoontui 21.6 ja kuluva kausi onkin lähtenyt hyvään vauhtiin.

Lauantaina 12.6 ajettiin GM-Cruising Tammelaan ja letkassa olikin melko kehnosta sääennusteesta huolimatta mukavasti autoja. Kiitos osallistujille, mukavaa oli!

Seuraavaksi katse suunnataan Helsingissä 2-3.7 järjestettäviin FHRA:n tapahtumiin, joiden talkoolaisten rekrytoinnista ja koordinoinnista yhdistys on ottanut vetovastuun.  FHRA järjestää Malmin lentokentällä perjantaina 2.7. Cruising Pre-Party tapahtuman ja lauantaina 3.7. kiihdytystapahtuman. Vapaaehtoisia on jo ilmoittautunut jonkin verran liikenteenohjaukseen ja lipunmyyntiin, mutta olisimme kiitollisia vielä muutamien ihmisten panoksesta. Talkoolaisten ei tarvitse olla yhdistyksen jäseniä ja muutamankin tunnin työpanos vie tapahtumia eteenpäin. Vielä voi ilmoittautua lomakkeella osoitteessa gm-cruisers.fi.

Lappeenrannassa 31.7 järjestettävän GM-Summer Meetin toteutuminen näyttää niin ikään lupaavalta. Kaupungissa on tuolloin luvassa monenlaista toimintaa Lappeenranta Cruisingin viettäessä 20-vuotisjuhlavuotta. Tapahtumasta tulee kerhon nettisivuille ja somekanaviin lisätietoja piakkoin.

Kesän tapahtumien lisäksi hallitus ideoi syksylle yhteisajelua ja Cruising Cafe -toiminnan käynnistämistä uudelleen covid-19 tauon jälkeen. Eiköhän tästä sittenkin saada toiminnantäyteinen ja aurinkoinen vuosi.

Noora & hallitus

Comments are closed.