Hot Rod & Rock Show / Hallituksen Kuulumiset 4/2024

Hot Rod & Rock Show 2024 lähestyy 27-28. huhtikuuta Tampereella: GM-Cruisers ry on perinteiseen tapaan mukana kerho-osastollaan, jossa tänä vuonna paljastetaan upea, juuri entisöinnistä valmistunut museokatsastettu ja ennennäkemätön harrasteauto!
Tervetuloa kahvittelemaan kanssamme ja vaihtamaan kuulumisia! Näyttelyosastolta on saatavilla uusia huppareitamme, t-paitoja ja tarroja sekä mahdollisuus liittyä kerhomme toimintaan maksamalla jäsenmaksu paikan päällä.

GM-Cruisers ry:n hallitus kokoontui huhtikuun 10. päivän kokoukseensa tällä kertaa etänä, sillä olemme olleet erittäin kiireisiä vilkkaan näyttelykauden aikana. Osallistummehan näyttelyosastolla nyt myös Classic Motor Show:un Lahdessa heti viikko Tampereen jälkeen: mikäli et pääse Tampereen näyttelyyn, meidät tapaa myös Lahdessa 4-5. toukokuuta. Lisäksi hallituksemme jäsen on saanut kutsun tuoda harrasteautonsa Vuokatti Motor Show:un 6.-7.7., joten tervetuloa tervehtimään myös sinne!

Kokouksessa käsiteltiin hienosti mennyt American Car Show 2024, josta kerholaisemme saivat mukaansa Classic Car Top Ten -palkinnon upealla keltaisella Buick Special 1956 Convertible -autollaan. Auton kuvia löytyy mm. GM-Cruisers ry:n Facebookista ja Instagramista. Suuret onnittelut vielä kerran Tiia ja Antti Vihavainen! Saimme näyttelyn myötä myös uusia ja innokkaita jäseniä – TERVETULOA MUKAAN! Erityiskiitos kaikille näyttelyautojen tuojille ja osastolla päivystäneille: Tuomo Kutilalle, joka saapui Uudestakaupungista saakka mukanaan punainen Buick Electra 1966 convertible ja uudelle nuorelle harrastajallemme, Eveliina Peltolalle, joka saapui ensimmäisen jenkkinsä, Buick Skylark 1972 convertible kanssa Kangasalalta sekä Vihavaisille Kirkkonummelta ja niille jäsenillemme, ketkä osallistuivat tärkeään harrasteparkkiohjaukseen!

Jäsenkokous lähestyy 18.5. Lahnajärvellä, josta julkaisemme lähiviikkoina vielä virallisen kutsun. Tämän jälkeen pääsemmekin valmistautumaan kerhon päätapahtumaan eli GM – Summer Meet 2024:een, joka tänä vuonna järjestetään Riihivuoressa Muuramessa 7-9.6. Majoituspaikkoja on vielä vapaana, joten vielä ehtii varaamaan oman mökkinsä! Viikonlopun ohjelma julkaistaan lähempänä. Ps. Vuonna 1966 perustettu Alvar Aallon museo sijaitsee aivan lähettyvillä, joten paikkakunnalla ja sen lähiympäristössä on myös paljon mielenkiintoista nähtävää!

Lehden 1/2024 taittotyö on aloitettu ja lehti ilmestyy aikataulussa eli kesäkuussa. Mikäli haluat vielä mukaan esimerkiksi yhteistyökumppanina mainoksen kera tai sinulla on jokin mielenkiintoinen juttu, ota pikemmiten yhteyttä: lehti(at)gm-cruisers.fi

NÄHDÄÄN TAPAHTUMISSA !

Terveisin,

GM-Cruisers ry:n Hallitus

Comments are closed.