Hallituksen kuulumisia 2/2021

Kuulumisia hallitukselta

Hallituksen kokous pidettiin maanantaina 22.2. etäyhteydellä. Kokouksessa käsiteltiin tällä kertaa seuraavanlaisia asioita.

Kevätkokous. Kevätkokous pidetään alustavasti 6.5.2021 klo 19. Vallitsevan koronatilanteen takia kokous järjestetään etäyhteydellä Teams-ohjelman välityksellä. Seuraavassa kerholehdessä on kutsu kokoukseen ja ohjeet ilmoittautumiseen. Niille, joilla ei ole mahdollisuutta etäyhteyksiin, järjestetään mahdollisuus osallistua kokoukseen paikanpäällä kerhohuoneella voimassa olevien rajoitusten mukaisesti.

Sääntömuutokset. Yhdistyksen säännöt ovat jo useamman vuoden takaa ja kaipaavat päivittämistä. Hallitus asetti vuoden vaihteessa asiaa valmistelemaan työryhmän, jossa on edustajina sekä hallituslaisia että yhdistyksen muita jäseniä. Työryhmä on valmistellut ehdotuksen uusista päivitetyistä säännöistä. Sääntöjen päivittämisestä päätetään yhdistyksen kevätkokouksessa ja ehdotukseen voi tutustua ennen kokousta yhdistyksen verkkosivuilla. Yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta on päätettävä kahden kolmanneksen (2/3) äänten enemmistöllä luettuna äänestyksessä annetuista äänistä.

Vuoden ensimmäisen lehden sisältö ja aikataulu. Lehti toimitetaan jäsenistölle keväällä ennen kevätkokousta. Jotta lehti olisi mahdollisimman paljon jäsenistön näköinen ja kattava, olisi hienoa saada teiltä juttuja lehteen. Kerro siis rohkeasti tarinasi ja jaa juttusi lehteen. Liian kriittinen ei kannata oman jutun suhteen olla, vaan rohkeasti yhteyttä meihin. Jokaiselle harrastukseemme jollain tavalla liittyvälle jutulle ja tarinalle löytyy varmasti sopiva paikka ja muoto lehdestä. Materiaalien osalta deadline ensimmäiseen lehteen on 9.3 ja juttuja voi lähettää osoitteeseen lehti@gm-cruisers.fi. Lehden painopaikka on tarkoitus kilpailuttaa kevään aikana.

Kesätapahtuma. Perinteinen GM-Summer Meet järjestetään (olosuhteiden niin salliessa) 12–13.6.2021 Lappeenrannassa. Ohjelmassa on perinteiseen tyyliin paikallisiin nähtävyyksiin ja harrastekulttuuriin tutustumista, palkintojen jako, hyvää ruokaa, juomaa, seuraa ja musaa. Stay tuned!

Noora Berg & hallitus

Comments are closed.