Kerhotuotteet

Tuotteita on saatavilla näyttelyistä, joissa kerhon edustus paikalla, kuten Helsingin, Tampereen ja Lahden näyttelyistä sekä omista tapahtumistamme.

Voit tilata tuotteita myös kotiin, jolloin hintoihin lisätään postikulut 5-10 euroa, paketin koosta riippuen.  Kerhotiloissa Ristolankadulla on tarjolla laajempi valikoima tuotteita. Mikäli olet kiinnostunut tuotteistamme, laita meille sähköpostia tai tule käymään näyttelyiden kerho-osastolla. Tuotteet on hyvä tilata ennakkoon ja noutaa tapahtumasta, mikäli haluat varmistaa juuri oman tuotteesi saatavuuden:

Kysy lisää ja tilaa: kerhotuotteet@gm-cruisers.fi

UUTUUS-HUPPARIT 2024 NYT TILATTAVISSA 8.3 ALKAEN!

Olemme tilanneet erän uusia ja laadukkaita GM-Cruisers -huppareita, joita voi jo ennakkoon käydä varaamassa ja tilaamassa itselleen kahdessa värissä hintaan 60 euroa: punainen ja tummansininen (navyblue). Kokoina miehille / naisille S-2XL sekä Ladyfit mallista S-L. Suurempia kokoja voi tiedustella erikseen. Tilatut tuotteet saa noutaa osastoltamme American Car Show:ssa sekä Tampereen Hot Rod & Rock Show:sta ja Lahden Classic Motor Show:sta tai sovitusti toimitamme postikuluja vastaan kotiin. Huppareita on myös myynnissä GM-Summer Meetissä, mutta varmistaaksesi oman kokosi, suosittelemme ennakkotilausta.

GM-Cruisers ry hupparit
GM-Cruisers hupparit
GM-Cruisers hupparikoot
GM-Cruisers hupparikoot miehet naiset