Yhdistys

GM-Cruisers ry on kerho kaikille amerikkalaisen GM-auton omistajille ja niistä kiinnostuneille. Kevätkokouksen päätöksellä 8.3.1998 yhdistettiin Buick Racing ry, Finnish Impala Club ry ja Pontiac Club yhdeksi yhteiseksi yhdistykseksi, GM-Cruisers ry:ksi.

Jäseniä kerhossa oli vuoden 2023 lopussa n. 260 kappaletta kautta koko maan. GM-Cruisers ry on jäsenenä FHRA:ssa. GM-Cruisers ry:n tarkoituksena on edistää jäsentensä harrastusmahdollisuuksia ja toimia samanhenkisten harrastajien kokoavana elimenä, sekä jäseniään edustavana järjestönä.

Kerho julkaisee kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää GM-Cruisers lehteä. Lehdessä on tietoa ja tarinoita tapahtumista, tekniikkaa, autoesittelyjä ja jäsenten omia juttuja sekä mainostajiemme tarjouksia, joita ei muualta saa.

Kerhon päätapahtuma on kesällä pidettävä GM-SummerMeet, mikä on GM-harrastajien yhteinen kokoontumisajo.  Tapahtuma on yksi- tai kaksipäiväinen sisältäen erilaista ohjelmaa. Vuosien varrella kesätapahtumissa on limbottu, jorattu, cruisailtu, leikitty, ajeltu rastiajoa, saunottu, vietetty yhteistä pick-nick hetkeä, eikä perheen pienimpiäkään ole unohdettu. GM-Cruisers ry:llä on vuosittain näyttelyosasto mm. Helsingin, Tampereen ja Lahden harrasteautonäyttelyissä. Yhdistyksen omia tapahtumia ovat mm. SOS-lapsikyläajelu, ajokauden päätös ja pikkujoulut. Lisäksi kerho on mukana järjestämässä vuosittaista kaikille avointa kolmipäiväistä Buick Meet Nordictapahtumaa. Kerholaiset ovat myös osallistuneet yhdessä FHRA:n Malmin tapahtumiin, Ruotsin Power Meettiin, Wheels Natseihin, Ahvenanmaan Cruisinkiin ja Haapsalun American Beauty Car Show:hun.

Jäsenenä olet etuoikeutettu osallistumaan kerhon tapahtumiin, saat GM-Cruisers lehden kaksi kertaa vuodessa, mahdollisuuden tavata muita samanhenkisiä harrastajia ja alennuksia eri liikkeistä ja tapahtumista. Saat myös -50% alennuksen FHRA:n jäsenyydestä, joka vuorostaan myöntää sinulle paljon lisäetuja. Käytä siis edut hyödyksesi! 

Tervetuloa mukaan!