Hallitus 2023

 

Hallituksen jäsenet:

Sähköpostiosoitteissa lisää loppuun aina @gm-cruisers.fi

 

Puheenjohtaja:

Seppo Laakko
Helsinki

email: pj
email: seppo


Seppo Laakko Stadin kundi Vm -59. Auto ja prätkämies pikku skidistä lähtien.
Perheeseen kuuluvat vaimo Kaarin ja lapset tyttö ja poika joista jo toinen on jo muuttanut omilleen. Duunihistoriaa mobiili,- IT, E-kauppa jne myynnistä ja kehityksestä.
Jenkkiautoharrastus alkoi -70/80 luvun vaihteessa ja monenlaista autoa on tullut omistettua/ajettua.
Nyt kun aikaa on harrastuksille enemmän, päätettin yhdessä vaimon kanssa perheeseen hankkia -50 lukuinen Jenkkiauto, tietysti GM valmiste ja ehdottomasti Buick! Oregonista löytyi alkuperäiskuntoinen Buick Century 4Dr HT -1956 ,joka rantautui tänne pohjanperukoille keväällä -14.
Muita harrastuksia autoharrastuksen ohella kitara ja kuntoilu.

 

Varapuheenjohtaja, Jäsenvastaava:

Marko Kosenius
Helsinki

email: varapj
email: marko

Lehti, web:

Ari Tamminen
Helsinki

email: ari


Olen vuosimallia 1967 oleva Helsingissä asuva hämäläinen. Amerikanautomaailmaa on seurattu 1980-luvun alusta lähtien. GM-Cruisersien jäsenenä olen ollut vuodesta 2008 lähtien ja hallituksessa vuodesta 2011. Kalustona minulla on mm. 2004-mallinen Pontiac GTO 5.7 Coupe, joka on GM:n Australian osaston (Holden) tuotantoa ja 1970-mallinen Pontiac Tempest 2d ht Coupe 350 V8:lla. Harrastan myös Opeleita ja pienoismalliautojen keräilyä. Autojen lisäksi harrastan myös musiikkia ja soittan kosketinsoittimia.

Rahastonhoitaja:

Tommi Orkola
Hämeenlinna

email: rahasto


Olen toiminut Kerhon rahastonhoitajana -90-luvun puolivälistä lähtien. Kiinnostus jenkkiautoihin alkoi jo V8-Magazinen legendaarisesta siipiautonumerosta vuonna -79. Oma harrasteauto tuli hankittua -91 työelämään siirtymisen myötä. Asun Hämeenlinnassa vaimon ja kissan kanssa. Aikuiset lapset ovat jo muuttaneet kotoa opiskelujen perässä. Pitkäaikaisina harrastelaitteina ovat MR-kilvissä olevat isolohko SS-Impala 1965 sekä Pontiac Trans Am 1975. Harrastuksiin kuuluu kimppatallissa puuhailu ja perheen kanssa matkailu.

Hallituksen jäsen:

Virve Degerlund
Klaukkala

email: putti

Virve Degerlund, tunnetaan Puttina ja on naimisissa Salon Timon kanssa. Putti ja Timo asuvat Helsingin kupeessa sijaitsevassa Klaukkalassa. Virven nimi ei lue yhdenkään auton rekisteriotteessa, mutta puolisolla Timolla niitä onkin sitten useampikin kappale. Perheeseen kuluu Putin Petra-tytär, kaksi koiraa; Nita ja Hjördis ja yksi musta kissa. Siinä Putti sitten pyörittelee arkea kaiken keskellä. Päivätyö sijaitsee Fazerilla Vaaralassa ja Putin tuliaisista onkin saatu kesätapahtumissa monasti nauttia.

Hallituksen jäsen: 

Noora Berg
Espoo

email: noora
Noora

Hei, olen Noora Berg ja aloitin yhdistyksen hallituksessa vuonna 2021. Perheeseen kuuluu aviomies, joka paikkaan ehtivä taapero ja broholminkoira Tivo. Autot ja prätkät ovat kiinnostaneet jo useita vuosia ja ensimmäisen harrikkani hankin jo ennen kuin ajokortti oli hallussa. Perheen harrasteautot ovat -57 Chevy Bel Air, -66 Dodge Charger ja -67 Plymouth Belvedere. Kalustoon kuuluu myös -53 Panshovel sekä kaksi uudempaa harrikkaa. Niin ja täytyyhän jokaisella espoolaisella pari traktoria olla, joten pihatyöt hoituvat -57 Valmetilla ja -60 Massey-Fergusonilla. Muut harrastukset ovat viime aikoina jääneet vähemmälle, kun aika menee tivolin pyörittämiseen kotona. 

Hallituksen jäsen: 

Toni Rauhamäki
Kangasala

email: tonttu73

Hallituksen jäsen:

Mikko Järvi
Helsinki

email: mikko

 

Hei! Olen Mikko Järvi Helsingistä. Olen saanut innostuksen autoihin ja autoiluun verenperintönä sillä isäni oli suuren suomalaisen autolehden toimittaja. Olen aluksi makoillut ja myöhemmin istunut satojen erilaisten autojen kyydissä kunnes lopuksi kun tulin ajokortti-ikään pääsin myös ajamaan jos jonkinlaista vehjettä.
Kuitenkin tietäen suomalaisten automaun niin amerikkalaiset pörisijät eivät juuri kuuluneet silloiseen autokattaukseen joten oma into kallistui V8 murinoiden suuntaan. Eikä intoa ainakaan laannuttanut kavereiden komeat kulkupelit, joilla Helsingin illoissa ajeltiin.
Nykyistä -89 vuosimallin Camaroani edelsi vuoden 1979 Chevyn Caprice Classic piilo-farkku jolla käytiin valloittamassa eri osia Eurooppaa ja kavuttiin Alppienkin yli. Tosin noista hetkistä onkin jo vierähtänyt neljännesvuosisata joten oli jo korkea aika saada taas harrasteltavaa kun kaikki lapsetkin ovat lentäneet kotoa pois.
GM-Cruisersien rentoon porukkaan liityin syksyllä 2021 ja vuotta myöhemmin päädyin hallitukseen niin sanottuna uutena verenä. Tiedä siitä veren uutuudesta kun lapsenlapsiakin on jo liuta. Nämä pikkuveijarit sitten nimesivätkin Camaroni Haisuliksi. Tämän vinkin perusteella ymmärtää autoni keulamerkkiä paremmin jos joskus kallistaa katseen siihen suuntaan…