GM-Cruisers mukana Malmi Show & Go Power Festival 2020 -tapahtumassa Helsinki-Malmin lentokentällä 12.9.

FHRA järjestää legendaarisella Malmin lentokentällä näyttely- & vauhtitapahtuman lauantaina 12.9.2020. Luvassa tapahtumassa on jo totutun ja suuren suosion saavuttaneen Malmi Street Drags tapahtuman lisäksi autonäyttely sisähallissa ja sen edustalla, kerhoja ja yrityksiä esittelemässä toimintaansa hallissa ja näyttelyparkissa sekä paljon muuta ohjelmaa.
Lisätietoja FHRA:n tapahtumasta löydät FHRA:n nettisivuilta:

https://www.fhra.fi/malmi-show-go-power-festival/

Toivomme jäsenistöltä runsaslukuista osallistumista Malmin tapahtumaan. Tapahtuma toimii samalla tukena FHRA:n haastavaan taloustilanteeseen. GM-Cruisers tukee jäseniään pääsylipun hinnassa palauttamalla jäsenille 10€ pääsylipun hinnasta. Pääsylippuhyvityksen saa haettua tapahtumassa kerhon pisteeltä jäsenyyttä vastaan. Muistakaa kuitenkin kaivaa jäsenkortti esiin ja liimata uusi tarra (kerholehdestä 1/2020) korttiin ennen Malmille saapumista, vaikka jäsenluettelo kerhopisteeltä löytyykin.
GM-Cruisers järjestää tapahtuman yhteydessä ja tapahtuman jälkeen jäsenilleen suunnattua ohjelmaa.
Kerholla tulee olemaan oma parkkialue harrasteparkissa, jonka yhteydessä pidämme kerhopistettä. Kerhopisteeltä saat paitsi pääsymaksuhyvityksen, löydät kerhon aktiiveja sekä herkullista grillimakkaraa, tule siis poikkeamaan! Varaamme myös myytäviä kerhotuotteita mukaan.
Kerho tuo tapahtuman näyttelyyn upean, tälle kesälle valmistuneen 1956 Chevrolet 210 farmarin kaikkien ihasteltavaksi.
Päivätapahtuman jälkeen GM Cruisaajat kruisaavat letkassa kohti Sipoon Boxia ja ravintola Box Café & Grilliä, jossa on vapaata yhdessäoloa ja ruokailumahdollisuus omakustanteisesti. Lähtö Malmilta klo 17.
Mikäli haluat saada tapahtumasta vieläkin enemmän irti ja nähdä myös tapahtuman kulisseihin, on jälleen mahdollista osallistua tapahtuman järjestämiseen. Talkootöinä on tarjolla tehtäviä lipunmyynnissä ja liikenteenohjauksessa. Talkoolaisille tapahtuman sisäänpääsy on ilmainen ja ruokailut tapahtuman aikana kustannetaan.
Talkoolaiseksi voit ilmoittautua sähköpostilla tapahtumat@gm-cruisers.fi

Laita viestiin:

Nimi
Puhelinnumero

Toive työtehtävistä: Lipunmyynti tai liikenteenohjaus/ muut talkootyöt

Comments are closed.