GM-Cruisers VeriRyhmä 01.10.-31.12.

Nyt on aika kääriä hihat ja käydä luovuttamassa todellista automiesten ja -naisten verta hyvään tarkoitukseen!
Veripalvelun lanseeraaman kampanjan myötä myös GM-Cruisersilla on aktiivisena
”GM-Cruisers VeriRyhmä!”

2013_VeriRyhm_TallinkSilja_kampanjakuva_lev600px

Veripalvelu ja Tallink Silja haastavat kaikki auttamishaluiset perustamaan oman verenluovutusporukan eli VeriRyhmän. Kampanja-aikana 1.10.–31.12. kätensä ojentaneiden ryhmien kesken arvotaan Helsinki–Tallinna-risteilyjä ja tuotepalkintoja.
VeriRyhmä on verenluovutusryhmä, jonka kuka tahansa auttamishaluinen voi perustaa omassa työyhteisössään, kaveripiirissään tai harrastusporukassaan.

Kun tulet verenluovutukseen yhdessä työkavereidesi tai ystäviesi kanssa 2−4 kertaa vuodessa, moninkertaistat arvokkaan lahjasi ja autat kerralla useampaa potilasta. Yrityksille VeriRyhmä on ainutlaatuinen tapa yhteiskuntavastuun toteuttamiseen.

Kampanja-aikana 1.10.–31.12. verta luovuttaneiden VeriRyhmien kesken arvotaan 10 Helsinki–Tallinna-risteilyä Europalla (22 h). Yhteen risteilyvoittoon sisältyy enintään 3 kappaletta 1–4 henkilön A-hyttejä per ryhmä. Risteilylahjakortit on käytettävä ajalla 10.1.–1.5.2014, ja ne ovat voimassa kaikkina viikonpäivinä. Auttamishenkisinä tuotepalkintoina arvotaan myös 3 kpl Punaisen Ristin työpisteen ensiapuboxeja ja 20 kpl verenluovuttajien GIVERIGHTNOW-t-paitoja.

Arvonnassa ovat mukana sekä aiemmin rekisteröityneet että kampanja-aikana rekisteröityvät VeriRyhmät, joille kertyy vähintään neljä yksittäisen henkilön luovutusta kampanjan aikana. Voitte käydä luovuttamassa ryhmänä tai kukin itsenäisesti. Mukaan lasketaan kaikki henkilöt, jotka tarjoutuvat verenluovuttajiksi.

Voittajat julkistetaan kampanjasivulla kampanja-ajan päätyttyä. Voittaneiden ryhmien yhteyshenkilöihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Linkki aiheeseen:
 http://www.veripalvelu.fi/www/1671

Kun käyt luovuttamassa verta, MUISTA  mainita kuuluvasi ”GM-Cruisers VeriRyhmään”.
Mikäli ryhmämme pääsee palkinnoille, ne arvotaan kampanjaan osallistuneiden cruisaajien kesken!

Huom! Tämä tempaus ei edellytä luovuttajilta kerhon jäsenyyttä, kunhan vain mainitsette osallistuvanne tähän kampanjaan.

Kerhon puolelta kampanjan yhteyshenkilönä toimii Miikka Antrell, joten häneltä lisätiedot miikka(ät)gm-cruisers.fi

Verenluovutuspaikat:  http://veripalvelu.fi/www/veripalvelutoimistot
Jotta valtakunnallisena ryhmänä pysymme selvillä, ketkä ovat käyneet verta luovuttamassa, lähettäkää verenluovutuksen jälkeen tietonne tämän lomakkeen kautta.

 

Comments are closed.