GM-Summer Meet 2024 & Uudet Kerhohupparit

GM-SUMMER MEET 2024 järjestetään upeissa Riihivuoren maisemissa Muuramessa 7-9. kesäkuuta. Viikonlopun ohjelmiston livemusiikista vastaa lauantaina BlueBerry Hills -bändi Kuopiosta. Tarkempi ohjelma päivittyy lähempänä.

HUOMIO! VARAA MAJOITUS 31.3. MENNESSÄ, JOTTA SAAT GM-CRUISERS ALENNUKSEN:

MAJOITUSVAIHTOEHTO 1:
Katso majoitusvaihtoehdot kerhohintaan osoitteesta: https://riihivuorenlomakyla.fiValitse sopiva vaihtoehto ja soita varauksesi Riihivuoren lomakylän numeroon:
0443252274

Mainitse GM-Cruisers varatessasi niin saat kerhohinnan. Hinta on voimassa vain suoraan varatessa (ei verkossa)!
Huomaa, että kaikki mökit on varattu 7-9.6 meille maaliskuun loppuun saakka, eivätkä näin ollen ole varattavissa verkossa.

MAJOITUSVAIHTOEHTO 2:
Majoitus kerhohintaan: https://riihivuori.comValitse sopiva vaihtoehto ja soita varauksesi Riihivuoren vuokramökit numeroon:
0207119235
Mainitse GM-Cruisers varatessasi niin saat kerhohinnan. Hinta on voimassa vain suoraan varatessa
(ei verkossa), mökit ovat vapaassa myynnissä verkossa eli toimi nopeasti! Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä
seppo@gm-cruisers.fi – TERVETULOA!

UUDET KERHOHUPPARIT OVAT NYT SAATAVILLA !

Olemme tilanneet erän uusia ja laadukkaita GM-Cruisers -huppareita, joita voi jo ennakkoon käydä varaamassa ja tilaamassa itselleen kahdessa värissä hintaan 60 euroa: punainen ja tummansininen (navyblue). Kokoina miehille / naisille S-2XL sekä Ladyfit mallista S-L. Suurempia kokoja voi tiedustella erikseen.

Tilatut tuotteet saa noutaa osastoltamme American Car Show:ssa sekä Tampereen Hot Rod & Rock Show:sta ja Lahden Classic Motor Show:sta tai sovitusti toimitamme postikuluja vastaan kotiin. Huppareita on myös myynnissä GM-Summer Meetissä, mutta varmistaaksesi oman kokosi, suosittelemme ennakkotilausta. Kokotaulukko löytyy kerhotuotteet -osiosta.

Tilaukset ja tiedustelut: kerhotuotteet@gm-cruisers.fi

GM-Cruisers ry hupparit
GM-Cruisers hupparit

Comments are closed.