Hallituksen kuulumisia 5/2021

Hallitus kokousti maanantaina 17.5., pääaiheina olivat torstaina pidettävä kevätkokous ja kesätapahtuma.

Ilmoittaudu kevätkokoukseen
Kevätkokous järjestetään siis kuluvan viikon torstaina 20.5. klo 19.00 alkaen. Ilmoittautuminen kokoukseen on avoinna keskiviikkoon 19.5. klo 23.59 saakka. Ilmoittautumaan pääset http://www.gm-cruisers.fi/ etusivulta aukeavan lomakkeen kautta. Vaikka kokous pidetään pääosin etäyhteyksin Skypeä käyttäen, niin toistaiseksi vapaana on vielä muutamia paikkoja osallistua kokoukseen myös fyysisesti kerhohuoneella. Etäkokouksesta huolimatta toivomme runsasta osanottoa kokoukseen. Asialistalla on kerhon sääntömuutokset, jotka toivomme saavamme kokouksessa hiottuina voimaan kokouksen jälkeen.

Kesätapahtumaan muutoksia
Kesätapahtuma GM Summer Meet oli suunniteltu lauantaille 12.6. Hallituksessa on seurattu koronatilanteen ja erilaisten rajoitusten kehittymistä. Tällä hetkellä harrastukseemme liittyvät tapahtumakalenterit ovat tyhjentyneet toukokuun osalta virallisten tapahtumien osalta ja samaa trendiä on havaittavissa myös kesäkuulle. Toiveenamme ja tavoitteena on alusta saakka ollut järjestää kesätapahtuma kuitenkin terveysturvallisuus huomioiden. Olemme päättäneet siirtää Lappeenrantaan suunnitellun kesätapahtuma GM Summer Meetin varapäivälle 31.7. ja järjestää vapaamuotoisen päiväcruisailun 12.6.

Päiväcruising lauantaina 12.6.
Tarkemmat tiedot tapahtuman sisällöstä kuulet kevätkokouksessa. Tulemme myös tiedottamaan tapahtuman sisällöstä kerhon nettisivuilla ja sosiaalisen median tileillä ennen tapahtumaa. Vinkkinä kuitenkin, että 12.6. aamulla tankki täyteen polttoainetta ja mukaan reissumieltä. Luvassa on mukava cruisailupäivä! 

Toivottavasti kuulemme kevätkokouksessa!

Jere Koponen & hallitus

Comments are closed.