Yhteenveto FHRA ry:n syyskokouksesta 18.10.2014

FHRA:n syyskokous järjestettiin FHRA:n toimistolla Espoossa.
Paikalle oli saapunut ennätykselliset 125 osallistujaa, joka oli yleisömenestys jollaista ei oltu puheenjohtaja Tapio Väljän mukaan nähty vuosikymmeniin.

Kokouksen esityslista (FHRA:n verkkosivut)

– Kokous päätti, että vuoden 2015 jäsenmaksu pysyy ennallaan, mutta kilpailijajäsenmaksut alennetaan 100 eurosta 50:een euroon. Myös jäsenkerhojen jäsenmaksua ehdotettiin alennettavaksi, mutta ehdotus ei saanut kannatusta.

– Kokouksessa käytiin läpi FHRA ry:n sekä FHRA Marketing Oy:n talousluvut. Vesa Raiskin esityksen mukaan FHRA Ry:n tulos on voitollinen ja toiminta vakavaraista , mutta FHRA Marketing Oy:n osalta säästötoimenpiteiden ja tulopuolen elvytyksen suhteen on vielä tehtävää.
– 2014 American Car Show tuotti tappiota, mutta kilpailutoiminnan tulos oli voitollista.
– Tapahtumien pääsylipputuloja ei ole Raiskin mukaan tarpeen nostaa, vaan kävijämääriä lisätä.

– Kokouksessa käytiin runsasta puheenvuorojen vaihtoa myös FHRA:n tiedotuspolitiikasta, joka on kokouksen mielestä ollut liian vähäistä. Johtokunnan edustajat myönsivät tämän ja olivat samaa mieltä että vähäinen tiedotus on aiheuttanut huhuja erityisesti keskustelupalstoilla. Tiedotusta luvattiin parantaa, vaikka konkreettisia parannustapoja ei kokouksessa vielä esitettykään.

– Puheenjohtajatentissä kerhomme edustaja (Janne Lepistö) tiedusteli puheenjohtajaehdokkailta Tapio Väljältä ja Lasse Koskiselta, heidän ajatuksiaan miten FHRA:n jäsenkerhojen ja FHRA:n välisiä suhteita ja yhteistoimintaa voitaisiin parantaa kaudelle 2015. Tapio Väljän mukaan asia on ollut esillä ja johtokunnassa on nykyisin myös jäsenkerhovastaava vastaamassa kerhoyhteistyöstä. Konkreettisia kehitysideoita ei vielä ollut, mutta pallo on osittain myös kerhojen suunnalla.
(kokouksen jälkeen vaihdoimme yhteystietoja jäsenkerhoyhteistyöstä vastaavan Mika Patshijewin kanssa)

– Kokouksessa valittiin FHRA ry:lle myös uusi puheenjohtaja.
Kokous äänesti pitkäaikaisen puheenjohtajan Tapio Väljän ja pitkäaikaisen FHRA:n johtokunnan jäsenen Lasse Koskisen väliltä äänin Väljä 44 ääntä ja Koskinen 78 ääntä.
Lasse Koskinen on FHRA ry:n uusi puheenjohtaja kolmivuotiselle kaudelle 2015-2017.

– Johtokunnassa tapahtui myös paljon uudistuksia, jolloin erovuorossa olleiden johtokunnan jäsenten tilalle oli ehdolla poikkeuksellisesti 11 ehdokasta.

GM-Cruisers ry:n hallituksesta kokoukseen osallistuivat Ari Tamminen ja Janne Lepistö.

fhraIMG_1794

fhraIMG_1786

 

Comments are closed.