Hallituksen kuulumisia 1/2022

Vuoden 2022 hallitus järjestäytyi heti vuoden vaihduttua ja kokousti sunnuntaina 2.1.

Kokous pidettiin hybridi mallilla, jossa osa hallituksesta oli kerhohuoneella Pasilassa ja osa etäyhteyksien päässä.

Järjestäytymiskokouksen hengessä päällimmäisenä asiana valittiin yhdistykselle varapuheenjohtaja Seppo Laakosta ja rahastonhoitajan virka vahvistettiin Tommi Orkolalle. Samoin vahvistettiin nimenkirjoitusoikeudet sekä tilinkäyttöoikeudet sääntöjen hengessä. Näiden nimeämisten lisäksi käsiteltiin ja päivitettiin hallituksen pelisäännöt dokumentti, jolla jaetaan muut tarpeelliseksi katsotut vastuualueet hallituksen kesken sekä määritellään hallituksen työ- ja kokouskäytäntöjä tulevalle toimikaudelle.

Hallinnollisten asioiden lisäksi päätimme edetä talven kerhokahveja kohti. Koronatilanne on mikä on, emmekä tiedä tilanteen kehittymisestä. Päätimme kuitenkin, että kerhokahvit pidetään kerholla mahdollisuuksien mukaan talvikuukausien 1. perjantaina klo 18 – 20. Ensimmäiset kahvit olisi 4.2. Toivottavasti pääsisimme jo tuolloin kokoontumaan yhteen hieman vapaammin.

Muuten katse on kovasti tulevan kevään näyttelyissä ja tapahtumissa, joiden ympärillä on toki vielä paljon avoimia kysymyksiä. Samoin kesätapahtuman suunnittelu on tarkoitus aloittaa pikimmiten. Mitään ei ole vielä lyöty lukkoon, joten omia ideoita ja toiveita kesätapahtumankin suhteen voi välittää hallitukselle.

Oikein hyvää alkanutta vuotta!

Jere Koponen & hallitus 2022

Comments are closed.