Hallituksen kuulumisia 2/2022

Hallitus kokoontui 13.2 etänä ja tulevan kauden suunnittelu onkin täydessä vauhdissa.

Tapahtumakausi käynnistettiin mukavissa tunnelmissa 4.2. pidetyillä kerhokahveilla. Seuraavat kahvit juodaan 4.3. ja 1.4. klo 18 alkaen. Tervetuloa mukaan vaihtamaan kuulumisia. Huhtikuun kerhokahvien yhteydessä järjestetään klo 18.00 alkaen myös yhdistyksen kevätkokous, johon voi osallistua joko paikan päällä tai etänä. Tarkemmat tiedot ja kutsu kokoukseen julkaistaan piakkoin.

Kevään näyttelyistä GM-Cruisers osallistuu omalla osastollaan ainakin Helsingissä American Car Show:hun 15.-17.4.2022 ja Tampereella Hot Rod & Rock Show:hun 2.-3.4.2022. Olemme sopineet ottavamme lauantaina ACS:ssä vastuun harrasteparkin liikenteenohjauksesta ja tähän tarvitaan yhdistyksemme jäsenten aktiivista talkooapua. Talkoolaisille on tarjolla hyviä etuja, joten kannattaa seurata tähän liittyvää ilmoittelua yhdistyksen somekanavilla ja nettisivuilla.

Kerhon oma tapahtuma GM-Summer Meet on tänä vuonna palaamassa viikonlopun mittaiseksi ja järjestelyt etenevät. Laittakaahan kalentereihin jo varaus viikonlopulle 10-12.6.2022.

Jäsenlehden suunnittelu on myös parhaillaan menossa ja materiaalia voi toimittaa 17.4 asti. Julkaisemme mielellämme kaikenlaista jäsenten tuottamaa materiaalia. Juttu voi olla esim. tapahtumaraportti, reissukertomus, autosi tarina, remonttivinkki, talliesittely, historiakatsaus jne. Juttu voi olla täysin valmis tekstin ja kuvien osalta tai sinulla voi olla vasta idea, jonka kehittelyssä kaipaisit apua tai jotain tältä väliltä. Ole yhteydessä johonkin hallituksen jäseneen tai lehti@gm-cruisers.fi.

Lisäksi suunnittelimme uutta kerhopaitaa.

Palataan pian asiaan tulevien tapahtumien osalta!

Noora & hallitus

Comments are closed.