Hallituksen kuulumisia 3/2022

Kerhon hallituksella on ollut kovasti puuhaa kevään näyttelyiden järjestelyiden parissa. Tampereen näyttely on heti huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna 2-3.4 ja Helsinki siitä kahden viikon kuluttua pääsiäisenä. Tampereelle olemme tekemässä kahden ja Helsinkiin kolmen-neljän auton osastoa. Helsingin näyttelyn yhteydessä olemme lupautuneet Fyyran pyynnöstä hoitamaan lauantaina 16.4 harrasteparkin liikenteenohjauksen, joten tähän vastuulliseen tehtävään otamme vastaan halukkaita jäseniä ja heidän kavereitaan. Korvauksena tästä talkootyöstä osallistujat saavat vapaalipun näyttelyyn+safkan; lisäksi Fyyra maksaa kerholle pienen korvauksen.

Ennen näyttelykauden alkua pidämme kevätkokouksen perjantaina 1.4 klo 18 kerhokahvien yhteydessä, osoite Aleksis Kiven katu 76. Tervetuloa! Kokouksen ajaksi toteutamme myös etäyhteyden; seuraa kutsulinkin ohjeita niin toimitamme yhteydenottotiedot.

Ilmoittautuminen kokoukseen: https://forms.gle/CG636MqvxCXwtx3y6

Pitkästä aikaa olemme myös työstäneet uutta kerhopaitaa. Mikäli taivaankappaleiden kulussa ei ilmene poikkeavaa niin saamme uuden kerhopaidan myyntiin Tampereelle. Tule ja hae omasi!

Järjestämme kerhon kesätapahtuman 10-12.6, paikka on vielä auki mutta varaa tämä viikonloppu kalenteriisi! Tiedossa rentoa meininkiä, yhteiscruisailua ja hyvää seuraa.

Terveisin Tommi ja hallitus

Comments are closed.